HTML

Rovatok

Egyházak, vallások, papok

A hit és a vallás a legszebb emberi dolgok. Szomorú, ha a legnagyobb egyházak élnek vissza vele, miközben a sajtó kisebbeket vádolja. Mi az, hogy történelmi, mi az a biznisz-egyház, mitől az? Nem elég erkölcsről prédikálni, példát kell mutatni.

Friss topikok

Hitében nem szeretném megsérteni azt, aki a "majdnem történelmi egyház" Hit Gyülekezetében bízik. Hívők testének epilepsziás rohamban való rázkódtatására viszont azt mondani, hogy megszállta a lélek, necces. Ha ez igaz volna, akkor a Hit Gyülekezete kivívná a gyógyszergyárak haragját, mert azok még az ateista epilepsziásoknak sem tudnának eladni "gyógy"-szereket. Amúgy sok emberből ki lehet váltani ilyen rohamokat, s már csak meg kell győzni őket arról, hogy jót tesz nekik, sőt: éppen a megváltás állapotában vannak. Valóban történelmi egyházi megoldás. Le is járat minden más hitet, hiszen hogyan merne ezek után paphoz menni az, aki szeretne a saját lábán maradni.

Címkék: egyház hit történelmi epilepszia gyülekezete

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyhazak.blog.hu/api/trackback/id/tr392884050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matyo69 2011.05.30. 21:13:09

A hörgős részt leszámítva kifejezetten szimpatikusak, főleg a face to face.
süti beállítások módosítása